Trouwshoot

Op zoek naar een fotograaf voor jullie Trouwreportage?

             ..Dan ben je aan het juiste adres bij Lidygrafie!

Ja, ik wil! Eén van de mooiste en meest liefdevolle dag van jullie leven is in aantocht. Jullie huwelijk! En wat is er mooier om dit moment van begin tot het einde vast te laten leggen, zodat je een prachtige herinnering hebt van deze speciale dag?

Tijdens het huwelijk is het mogelijk om naast de reportage van het bruidspaar en het Ja-moment ook foto’s te maken van jullie gasten en om de sfeer van de dag vast te leggen.

Voorafgaand aan jullie huwelijk maak ik graag kennis met jullie en neem ik graag de dag met jullie door, dit gesprek kan zowel bij mij als bij jullie thuis plaats vinden.

De trouwshoot van jullie als bruidspaar vindt plaats op een locatie naar jullie wens, bij voorkeur op een mooie buitenlocatie. Het moois wat de natuur ons geeft en jullie liefde voor elkaar, gecombineerd in een waanzinnige fotosessie met herinneringen waar jullie nog heel lang van kunnen genieten! De rest van de dag worden de foto’s gemaakt op de door jullie gekozen trouwlocatie. Tijdens de dag ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Door het maken van spontane foto’s, leg ik met veel plezier de sfeer van de gehele dag voor jullie vast.

In de omgeving van Barneveld zijn tal van prachtige locaties aanwezig welke passend zijn voor de Trouwreportage. Ik help jullie hier graag bij!

Na afloop van het huwelijk ontvangen jullie de foto’s online in hoge resolutie.

Trouwalbum gewenst?

Uiteraard is dit mogelijk! Neem contact met mij op, zodat ik jullie de verschillende mogelijkheden hiervoor toe kan sturen.

Benieuwd wat de kosten zijn van jullie huwelijk! Bel of mail gerust, dan ontvangen jullie van mij een gedetailleerde prijsopgave.

Informatie Trouwshoot

  • Mini-album van 10x15 met 20 door mij geselecteerde foto’s
  • Trouwreportage van 6 uur*
  • Circa 400-500 bewerkte foto’s op hoge resolutie, zonder watermerk
  • Incl. reiskosten tot 30 km van Barneveld
  • € 1.095,- inclusief BTW**

* Dit betreffen aaneengesloten uren. Wens je meer uren af te nemen? Dat kan! Ieder extra uur kost € 95,- incl. BTW. Per uur kan je rekenen op circa 40-60 extra foto’s

** Boek je een loveshoot voorafgaand aan je huwelijk? Dan kost de Trouwshoot maar € 1.000,-