Huwelijk Enrico & Mariëlle

Hoe kan je 2017 het beste afsluiten? Door gewoon de mooiste fotoshoot van het hele jaar met jullie te delen!

09.09.2017 – Huwelijk Enrico en Mariëlle

SPROOKJESHUWELIJK – dat is wel de beste omschrijving van deze dag. Gewoon alles was tot in de puntjes uitgewerkt en klopte.. Zelfs het weer, wat heel slecht voorspeld werd, werkte mee.

’s Morgens was ik aanwezig bij het ouderlijk huis van de bruid om de voorbereidingen vast te leggen, tussendoor had ik ook nog de tijd om de bruidegom te fotograferen tijdens het aankleden. Enrico had een prachtige oude Porsche geregeld om zijn Mariëlle mee op te halen, dit maakte het plaatje voor het begin van de dag al helemaal compleet!

De fotoshoot vond plaats op De Hoge Veluwe. Heerlijk om ze vanaf dat moment te zien ontspannen en genieten van een prachtig begin van de mooiste dag van hun leven.

Na de shoot werden Enrico en Mariëlle door de daggasten bij het ouderlijk huis van Enrico opgewacht. Hier vond tevens de rest van de bruiloft plaats. En wat is er mooier dan thuis te trouwen?

Een paar dagen voor het huwelijk is er hard gewerkt om het weiland om te toveren tot een prachtige trouwlocatie. En dat is gelukt!

Zelf was ik aanwezig tot de openingsdans, welke om 22.30 uur was. Een lange, maar oh zo’n leuke dag om deel van uit te mogen maken.

Hierbij enkele foto’s welke het bruidspaar heeft ontvangen.

Enrico en Mariëlle; ik wens jullie alle liefde, gezondheid & geluk toe!